gerookte beenham | gruyère | bechamel | zuurdesem brood
brioche toast | hollandaise | groene asperges | Supplement: gerookte zalm +4 | pata negra +5 | 24 maanden gerijpte Comté kaas + 2 | zomertruffel +7 | kaviaar 10 gram +25 | kaviaar sigaar +10
gerookte zalm | krokante zwezerik | gamba’s | foie | truffeldressing
buffel burrata | doperwt | basilicum
foie sauté | gerookte IJsselmeerpaling | vadouvan | granny smith
80 gram | 24 maanden gerijpt | zuurdesembrood
schuimige rivierkreeften soep | croûton | rouille
cru met mignonette | vlierbloesem | lavas schuim
vongole | kokkels | mosselen | sobresada | boter | zuurdesem brood
in citroen- knoflook boter gegaard | venkelsalade | citroenmayonaise
RUIS VAN DE CHEF
We serveren een wisselend weekmenu, bestaande uit gelaagde smaken, eerlijke ingrediënten en een tikje onverwachte spanning. We koken puur en seizoensgebonden, met oog voor het moment en een diep respect voor de oorsprang van het product.
Inclusief (b)ruiswater & brood service.
Onze 2 gangen RUIS zijn ook volledig vegetarisch te ervaren.
of bob arrangement
Voor verdieping en verrassing tijdens de smaakbeleving.