gerookte beenham | gruyère | bechamel | zuurdesem brood
brioche toast | hollandaise | groene aspergesSupplement: gerookte zalm +4 | pata negra +5, 24 maanden gerijpte Comté kaas +2zomertruffel +7 | kaviaar 10 gram +25| kaviaar sigaar +10
gerookte zalm | krokante zwezerik | gamba’s | foie | truffeldressing
buffel burrata | doperwt | basilicum
foie sauté | gerookte ijsselmeerpaling | vadouvan | granny smith
80 gram | 24 maanden gerijpt | zuurdesembrood
schuimige rivierkreeften soep | croûton | rouille
cru met mignonette | vlierbloesem | lavas schuim
vongole kokkels | mosselen | sobresada | boter | zuurdesem brood
in citroen- knoflook boter gegaard | venkelsalade | citroenmayonaisse
RUIS VAN DE CHEF
We serveren een wisselend menu, bestaande uit eerlijke ingrediënten, gelaagde smaken en een tikje onverwachte spanning. We koken puur en seizoensgebonden, met oog voor het moment en een diep respect voor de oorsprang van het product.
Inclusief (b)ruiswater & brood service.
of bob arrangement
Voor verdieping en verrassing tijdens de smaakbeleving.