MOMENTEN BIJ RUIS.

MOMENTEN OM TE RESERVEREN.

Er zijn van die dagen die niet zomaar voorbij mogen gaan. Dagen die vragen om iets extra’s — om goed gezelschap, bijzondere smaken, een vleugje spanning. Bij RUIS creëren we die bourgondische momenten - met smaak, vuur en een tikje magie. Aan tafels waar gesprekken en energieën blijven bruisen als de bubbels van champagne.

Een tafel reserveren kan vanaf vier personen - maar met z’n tweeën ben je ook zeker welkom. Misschien krijg je een tafel voor jezelf. Misschien word je deel van iets groters. Laat je verrassen.

Typisch RUIS.
Altijd onvoorspelbaar.

Altijd een moment,
om nooit meer te vergeten.

Maandelijks: 
BRGNDR Winemakersdinner

November 30 · 16:00

Laat u thisterlijk meevoeren tijdens een vijf-gangenavond waarbij de wijnen niet slechts worden geschonken, maar galant hun opwachting maken. Jochen trekt – geheel volgens Ruis-traditie – graag iets moois voor u open.  De avond staat in het teken van de sublieme Bourgondische creaties van Jochen, de begenadigde wijnmaker uit Dalsheim, waar de Pfälzer Weinstrasse haar eerste fluistering begint. Jochen is reeds jaren kind aan huis bij zowel BRGNDR als RUIS, en voelt zich hier zó thuis dat zijn flessen doorgaans als eerste hun kurken laten knappen.  Kom, proef, verwonder – en hef met ons het glas op een avond vol gulheid en gloed.

65,- 5 gangen incl. wijn.

RESERVEER EEN TAFEL

WALS... UHM... SINT WEEK

December 2 t/m 5

Kaasfondue als warme mantel

Huisgemaakte klassieke Grand Fondue incl. charcuterie, zuurdesem, tafelzuur en groentedips.  €34,50 p.p.

RESERVEER EEN TAFEL

LICHTJESFEEST

December 13 · 16:00

Raclette & tartiflette
bij kaarslicht - aan de sluis.

RESERVEER EEN TAFEL

KERST AAN DE SLUIS

6 gangen RUIS van de Chef.
Kerstavond, 1ste & 2e kerstdag ·  
Dec 24, 25 &26 Lunch of diner

Vier jij kerst met je geliefdes, familie, vrienden of vage kennis?Bij ons kan dat! Wij serveren deze kerst een waanzinnig 6 gangen menu.We serveren een prachtig 6 gangen Ruismenu.Amuse boucheGegratineerde gilardau oester | witlof | pata negraTerrinegerookte zalm | tongfiletriesling beurre blanc | zalmkuitKreeftenbisquekreeften ravioliGegrilde Kwartelchampagne zuurkool | ganzenleverBeef wellingtonOssenhaas | champignons | paté | Serranohamin bladerdeeg gebakkenEclair de Noël6 Gangen Kerstmenu voor € 99 inclusief water, brood, koffie en friandises

RESERVEER EEN TAFEL

AFTER KERST  
WEEKENDER

December 27 · Zaterdag

Dine & Dance

Fridge Feast

RESERVEER EEN TAFEL

BRUIS AAN
DE SLUIS

December 31 · 13:00

Oliebollen & Glühwein

RESERVEER EEN TAFEL